Bananlagkage m. Karamel & nutellascreme.

Denne lagkage opstod pga overmodne bananer i frugtskålen og nye forme fra Wilton, der skulle afprøves. Det er en meget sød kage. Jeg vil nok en anden gang, tilføje lidt bitter chokolade i kagedejen som kontrast til sødmen fra banan, karamel og nutellacremen. Hvis ikke du har færdig karamel kan du selv lave det i …

læs mereBananlagkage m. Karamel & nutellascreme.

Brownies m. Hvid & mørk chokolade.

Brownies med mørk & hvid chokolade  (8-10 personer) 250 g smør 450 g hvid sukker 30 g god kakao 2 tsk vaniljesukker 225 g hvedemel 3 æg 80 g hakket mørk chokolade (jeg brugte calebaut) 80 g hakket hvid chokolade ( jeg brugte calebaut) Sådan gør du: Smør din form med smør. Smelt smør, kakao, vaniljesukker …

læs mereBrownies m. Hvid & mørk chokolade.

Valentinsmuffins med chokolade og friske jordbær

Valentinsmuffins m. Chokolade & friske Jordbær (12-14 Pers). Muffins: 1 æg 2 1/2 dl creme fraiche eller ymer 1,25 dl mælk 100 g smeltet smør 250 g mel 225 g sukker 50 g kakao 1 tsk natron 1 spsk vaniljesukker 100 g hakket chokolade Sådan gør du: Tænd ovnen på 200 grader. Find dine muffinsforme …

læs mereValentinsmuffins med chokolade og friske jordbær