M&Ms Cookies – Nemme at lave ( 20-25 stk)

Jeg bagte disse M&Ms Cookies, da jeg skulle holde fødselsdag med flere børn som gæster. Behøver jeg nævne at de var et hit? 🙂 Min nevø på 7 år fik et par stykker med hjem, for som han sagde ” Susanne – Det er bare de bedste, jeg har smagt!” Ungerne her i huset, tog sig af resterne den efterfølgende dag 🙂 Jeg er sikker på det ikke er sidste gang, jeg har bagt dem 🙂 Gode opskrifter skal deles, så her kommer den.

Du skal bruge :

  • 180 g M&Ms (150 g til dejen og de 30 g til ovenpå inden bagning).
  • 180 g blødt smør
  • 200 g brun farin
  • 100 g sukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 280 g hvedemel
  • 1 tsk maizenamel
  • 1/2 tsk natron
  • 1 æg
  • 1 æggehvide

Sådan gør du:

  • Varm ovnen op til 175 og beklæd et par bageplader med bagepapir.
  • Bland hvedemel, Maizenamel, natron sammen i en skål.
  • Pisk det bløde smør med brun farin, sukker & vaniljesukker til det er godt blandet og cremet. (Jeg brugte min køkkenmaskine, men du kan sagtens bruge en elhåndpisker).
  • Pisk æg & æggehvide i.
  • Bland mel, marizena & natron i lidt efter lidt til dejen er samlet.
  • Bland nu forsigtigt de 150 g M&Ms i dejen.
  • Sæt dejen på køl i en 1/2 time, så den bliver nemmere at arbejde med. Du kan sagtens lade den stå længere tid eller til dagen efter på køl.
  • Form nu små “bolde” med en spiseske og hånden. Jeg bruger vores dejlskaber vi har i shoppen, til at få det sidste dej fri af skålen. Intet skal gå til spilde 😉
  • Læg dem herefter på pladen med bagepapir og tryk dem lidt flade. sørg for der er lidt mellemrum imellem, så de kan flyde ud under bagningen.
  • Fordel de sidste ca 30 g M&Ms på småkagerne.
  • Bag nu kagerne i 5-10 min alt efter din ovn. De skal være let gyldenbrune i kanterne.
  • Lad dem køle af inden servering.

Rigtig god fornøjelse 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ER DU MED?

Få 5% rabat ved tilmelding til nyhedsmail fra byZHALL.

Tilmeld dig her