Saftig banakage m. mørk chokolade

En saftig banankage m. mørk chokolade er bare altid lækkert! Jeg har sammensat min egen, som i får opskrift på her. Håber i kan lide den 🙂 Det kan vi herhjemme ihverfald 🙂 Jeg har bagt den i en af vores lækre silikoneforme fra SILIKOMART. Formen hedder Intreccio og du finder den HER.

Saftig banankage m. mørk chokolade (6-8 pers.)

  • 4 æg
  • 180 g. hvidt sukker
  • 50 g. brun farin
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 180 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g smeltet smør
  • 4 modne bananer (vigtigt de er modne – det giver den bedste banansmag).
  • 100 g. mørk chokolade (Jeg bruger Callebaut).

Sådan gør du:

  • Start med at smelte smør ved svag varme, mens du moser bananerne.
  • Hak chokoladen groft.
  • Pisk æg, sukker, brun farin og vaniljesukker til en let, luftig og cremet æggemasse.
  • Bland herefter mel og bagepulver i.
  • Rør nu de moste bananer i.
  • tilsæt det smeltede smør.
  • Og tilsidst det groft hakkede chokolade.
  • Når kagedejen er rørt godt sammen er det tid til at komme den i en form. Jeg brugte som sagt DENNE.
  • Kagen skal bages på 180 g. varmluft i 25-30 min alt efter ovn.

God Fornøjelse….. 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ER DU MED?

Få 5% rabat ved tilmelding til nyhedsmail fra byZHALL.

Tilmeld dig her