Sunde bananpandekager

Disse pandekager laver jeg tit til morgenbordet i weekenden. De er et sundere og mere mættende alternativ til almindelige pandekager. De smager lækkert af banan og ind imellem tilsætter jeg kanel eller kakao alt efter lyst. De er også lækre til den lille sult om eftermiddagen.

Sunde bananpandekager (10-12 stk):

  • 4 æg
  • 2 modne bananer
  • 3 dl havregryn
  • 1-2 dl mælk alt efter hvilken tykkelse af dej du ønsker.
  • 1 spsk vaniljesukker ( kan undlades eller erstattes af kanel eller kakao alt efter lyst).

Det hele blendes godt i blenderen eller piskes sammen med elpisker.

Lidt smør på panden og så hælder du bare på i den ønskede størrelse.

Mine har størrelse efter, at der kan ligge 3 pandekager på en alm størrelse pande og det giver omkring 10-12 stk.

Nydes som de er eller fx med skyr, frisk frugt eller nutella 🍫😋 De er både gode når de er varme og kolde. De kan fryses og ellers kan de holde sig i køleskabet et par dage.

God fornøjelse… ☺️

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

ER DU MED?

Få 5% rabat ved tilmelding til nyhedsmail fra byZHALL.

Tilmeld dig her